Sivut

Powered By Blogger

2. helmikuuta 2012

Minä Loistava Firenze -kurssilla

Heippa!

Olen Emmi Niitlahti Lappeenrannan Lyseon lukiosta ensimmäiseltä vuosiluokalta. Harrastan judoa ja partiota, käyn isoskoulutusta ja kesäisin toimin tuomarina pesäpallossa.

Itse matkoilla, joilla olen ollut, on pitänyt kaikki maholliset museot ja pytingit käydä katsastamassa. Näillä matkoilla renessanssin aikaiset jäämistöt ovat kiehtoneet minua eniten ja oletettavasti renessanssin aikaiseen kaupunkiin teidehistoriallisien paikkojen keskelle vievä kurssi kiinnostaa kovastikkin. Italia maana ja kielenä miellyttävät minua, joten nämäkin vaikuttivat huomattavasti mukaan littäytymisessä.

Toivottavasti kurssi tulee olemaan monelle hieno kokemus! :)

Minä Loistava Firenze kurssilla

Moi kaikille!

Minun nimeni on Jenna Vesterlund. Olen 16-vuotias ja opiskelen ensimmäistä vuotta Etelä-Karjalan IB-lukiossa. Harrastan nyrkkeilyä ja harraste porukassa kesäisin jalkapalloa, talvisin salibandya.

Valitsin Loistava Firenze kurssin, koska olen aina ollut kiinnostunut varhais renesanssin ja renesanssin ajan mahtavista rakennuksista. Rakennusten taide on niin uskomattoman hienoa jo pelkästään kuvista katsottuna. En ole koskaan käynyt Italiassa, mikä vaikutti myös melko paljon siihen miksi valitsin tämän kurssin.

Jenna Vesterlund