Sivut

Powered By Blogger

12. huhtikuuta 2012

Risut ja ruusut

Eli kun kukkaan muu ei tänne viel oo mittään pistänt, niin mipä sittten alotan tämän seittemännen viikkotehtävän yhtenäisen osuuden, jota täällä jälleen suoritamme..?

Elikkäs päälimmäisiä kommentteja kurssimme tehtävistä, blogista ja niin edelleen. Itsestäni tehtävät ovat olleet oikein hyviä, paitsi kaksi. Esseen arviointi oli pimeä ja epämääräinen ja renessanssista kolme puheenvuoroa oli jo aivan naurettava. Muuten sekin olisi ollut mainio, mutta määrä hiosti viikonloppuna tekeviä aivan liikaa. Vähentäisin mieluummin puheenvuoroja, jolloin sisältö voisi olla miellyttävämpää, eikä paniikin omaista kakkaa ja kommentointi sujuu kaikilta helpommin, joten sitä voisi yhdellä kahdella vuorolla lisätä?
Mitäpä muuta nyt tästä nettikurssista olisi sanottavaa. Oikein toimiva kursssi muuten, vaatii välillä liikaaa tais itten ei vain tiedä, mitä loppujen lopuksi vaaditaan, kuten nyt tulevat esitelmämme Firenzessä. Olisi ihan jees tietää, onko sen välttämättä oltava yhtä täydellinen ja kattava, kuin jonkun koulutetun museossa työskentelevän kiertueen ohjaajan.