Sivut

Powered By Blogger

29. huhtikuuta 2012

Kurssin arviointia

Minusta kurssin kotisivu näytti aluksi ehkä hieman sekavalta, mutta käytön jälkeen se selkiytyi nopeasti. Kotisivut siis loppujen lopuksi minusta toimivat hyvin, ja sivuilta löytyi myös hyvin erilaisia linkkejä ja materiaaleja liittyen viikkotehtäviin. Tärkeimpänä ja selkeimpänä lähteenä minustakin tuntui olevan kuitenkin kurssikirja, sillä muistaakseni lähes kaikki linkit mitä kurssin kotisivuilla oli, olivat joko englanniksi tai jopa italiaksi.

Tehtävien määrä näin jälkeenpäin ei tunnu enää liialta, vaikka silloin niitä tehdessä ne saattoivat tuntua liian raskailta muun elämän ohella. Tehtävien ohjaus oli minusta suurimmaksi osaksi hyvää, vaikka jotkut viikkotehtävät olivat ohjaukseltaan hieman epäselviä. Tästä esimerkkinä yhteistoiminnallinen tehtävä, joka lähti kankeasti liikkeelle syystä tai toisesta.

Opettajan läsnäolo oli minusta sopivaa. Läsnäolo näkyi parhaiten juuri joissakin tehtävän aloituksissa, kommentoinnissa ja niiden ohjaamisissa, eli uusien näkökulmien tuomisessa.

Kehitettävää olisi minusta myös 2nd Life ideassa, sillä se tuntui jäävän jotenkin hieman irtonaiseksi asiaksi koko kurssista ja joskus jopa hieman turhaltakin. Tässä kohtaa minusta kannattaisi miettiä jättääkö sen kokonaan pois kurssilta vai yritettäisiinkö saada 2nd Life jotenkin enemmän kurssiin kuuluvaksi.