Sivut

Powered By Blogger

15. huhtikuuta 2012

Kurssin arviointi


Kotisivulla oli sopivasti tietoa ja sieltä löytyi mukavasti myös linkkejä. Oli hyvä ettei sieltä löytynyt kaikkea aiheisiin liittyvää vaan, että piti myös käyttää omaa päätä ja etsiä itse lähteitä.  Kotisivu on myös selkeä ja toimiva kokonaisuus.

Tehtäviä oli sopivasti, enempää en olisi ainakaan kaivannut, koska kaikki veivät kuitenkin jonkun verran aikaa. Oli kiva, että joukossa oli myös yhteistoiminnallisia sekä yksilötehtäviä.

Opettajan läsnäolo oli riittävää ja hyvä. Joissakin tapauksissa ohjeistus olisi kyllä voinut olla selkeämpää.

Second Life osiota voisi jotenkin kehittää. Itse koin Second Lifen jotenkin vähän turhaksi, mutta jos sitä saisi jotenkin sovellettua joihinkin tehtäviin tai tapaamisiin paremmin niin se olisi varmaan hyödyllisempi ja mielenkiintoisempi.

Palaute kurssista

Mielestäni kurssin kotisivu on ollut hyvin selkeä ja yksinkertainen käyttää. Se on toiminut hyvin ja sivuilta löytyi kätevästi tietoa, jotka osottautuivat erittäin hyödyllisiksi tehtäviä tehdessä. Myös kurssikirjasta oli paljon apua tehtävissä ja etenkin esitelmän teossa.

Tehtäviä oli sopiva määrä. Kurssi olisi ehkä vienyt liian paljon omaa aikaa, jos niitä olisi ollut enemmän. Tehtävien tehtävänantoa olisi silti voinut selkeyttää, koska joidenkin tehtävien kohdalla tehtävänanto jäi todella epäselväksi.

Yhteistoiminnallisuutta oli aivan riittävästi ja opettajan läsnäolokin tuli tarpeeksi hyvin esiin, muistaen kuitenkin tämän olleen nettikurssi, joten näitä on vaikeampi järjestää.

Kehittäisin kurssia nimenomaan selkeyttämällä tehtävänantoja!