Sivut

Powered By Blogger

30. tammikuuta 2012

Kurssin aloittaminen

TERVETULOA LOISTAVA FIRENZE -VERKKOKURSSILLE!

Tervetuloa Loistava Firenze - varhaisrenessanssin kulttuurihistorian verkkokurssille. Seuraavassa lista tärkeitä ohjeita, jotta kurssi lähtisi jouhevasti liikkeelle.

1. Varaa verkkokurssin käynnille aikaa. Muista että tämä on ylimääräinen kurssi muiden lukiokurssien päälle. Lisäksi suurimmalle osalle teistä kyseessä on elämänne ensimmäinen verkkokurssi. Suunnittele ajankäyttöäsi etukäteen ja varo ettei vapaa-aika ja opiskeluaika (=työaika) sekoitu liiaksi! Koeta toimia niin ettei tehtävien tekeminen jää viimetinkaan ja yömyöhään. Voi olla hyvä varata tietyt vakioajat viikosta jolloin ainakin keskityt vain tämän kurssin opiskelemiseen.

2. Tutustu kurssin kotisivuun ja tee ennakkotehtävä huolella ennen kurssin alkua 8.2.2012.

3. Osta kurssikirja heti, jollet ole sitä jo ostanut. (Wirtz, Rolf, C., Firenze, Taide ja arkkitehtuuri, 2005), Jos painos on kirjakaupoista loppu, erinomainen tapa saada kirja halvalla on ostaa se käytettynä verkkokirjakaupasta. ks. kurssikotisivu: www.koulut.etela-karjala.fi/firenze). Käy kurssikirja läpi kursorisesti (pääkohdat, otsikot, kuvat). Siinä on sinulle hyötyä koko kurssin ajan.

4. Tee viikkotehtävät ajallaan. Tämä on ehdottoman tärkeää. Monet tehtävät ovat yhteistoiminnallisia ja/tai liittyvät seuraavan viikon tehtävään. Jos jostain syystä et pysty palauttamaan työtäsi ajallaan, ilmoita siitä ohjaavalle opettajalle (antti.sirkia@lappeenranta.fi / GSM työ 0405206189 ).

5. Ole aktiivinen ja "läsnä" kurssiblogissa. Blogin käytöstä on erillinen ohje. Lue se.

6. Huomaa - ja varaudu tähän henkisesti - joudut käyttämään englannin kielisiä lähteitä tehtävien tekemisen tukena. Ks. kurssi kotisivu > Firenzen polku > Lähteitä. Huomaa myös että wikipedia ei ole kaikessa kovin hyvä lähde...

Toivottavasti kurssi lähtee hyvin liikkeelle kaikkien osalta ja kaikille osallisille tästä kurssista tulee hyvä opiskelu- ja oppimiskokemus - myös opettajalle.

Kurssin ohjaava opettaja Antti Sirkiä

Ei kommentteja: