Sivut

Powered By Blogger

30. tammikuuta 2012

Blogin käyttö

Blogin käyttö

Tämä blogi on kanava kurssin ohjaavan opettajan eli minun (Antti Sirkiä) ja teidän eli Firenze-kurssilaisten välillä.

Ohjaavana opettajana minun tehtäväni on antaa kurssilaisille tietoa, ohjeita ja vihjeitä kurssin suorittamiseen, viikkotehtäviin, italialaisten vierailuun ja majoittamiseen sekä Firenzen kurssimatkaan liittyen.

Verkkokurssilla opiskelevat opiskelijat käyttävät tätä kanavaa kysyessään jotain kurssiin liittyvää, tehdessään viikkotehtäviä ja tutustuessaan toisiinsa.
Kiinnitä erityisesti huomiota seuraaviin asioihin käyttäessäsi blogia:

1. Lue blogia JOKA päivä koko kurssin ajan lukuun ottamalla talvilomaa. Minäkin teen sen.

2. Kysy sellaiset kysymykset blogissa, jotka koskevat muita kurssilaisia tai joiden kuvittelet auttavan muitakin kurssilaisia. Lue kuitenkin tehtävänanto vielä uudestaan jos et heti ymmärrä tai muista sitä! Jos haluat kysyä jotakin kurssiin tai tehtävään liittyvää niin että vain kurssin ohjaava opettaja tietää sen, lähetä kysymyksesi osoitteeseen: antti.sirkia@lappeenranta.fi Tämä on työsähköpostini, jota luen jokaisena työpäivänä. Työpuhelimeni numero on 0405206189. Hätätapauksessa ei ole täysin kiellettyä soittaakaan. Soita kuitenkin mieluusti "ihmisten aikaan".
3. Kun kirjoitat blogiin muista liittää OTSIKKO ja blogitekstin TUNNISTE. Käytä niitä otsikoita ja tunnisteita jotka ovat jo olemassa, jollet aloita keskustelua aivan uudesta asiasta. Tämä selkeyttää keskustelua.

4. Noudata aikamääreitä. Tämä on ehdottoman tärkeää, ehto tiettyjen yhteistoiminnallisten viikkotehtävien onnistumiselle ja eräs kriteeri kurssimatkalle valittaessa.

5. Ole aktiivinen. Opiskelijan (ja opettajan) on oltava blogissa "läsnä". Vastaa, keskustela, ota osaa, kysy, kommentoi ja ihmettele eli toisin sanoen OLE AKTIIVINEN!

Toivottavasti kurssi lähtee jouhevasti liikkeelle kaikkien kurssilaisten osalta.

Terveisin kurssin ohjaava opettaja Antti Sirkiä

Ei kommentteja: