Sivut

Powered By Blogger

7. helmikuuta 2012

Mie Loistava Firenze -kurssilla

Morjesta,

mie oon Lähteenmäen Anni, Lappeenrannan Lyseon Lukion tokaluokkalainen. Vapaa-ajallani laitan ruokaa ja leivon, valokuvailen, teen käsitöitä (varsinkin neulon), lueskelen ja ulkoilen. Harrastan partiota, sekä olen aktiivina seurakunnassa ja Martoissa. Lisäksi olen tällä hetkellä mukana eräässä musikaaliprojektissa näyttelijänä ja tanssijana.

Kurssille tulin kun sain sellaisen päähänpiston varhain aamulla luettuani viestin, jossa kerrottiin että kurssilla olisi vielä yksi paikka jäljellä. Yhtään en ole kuitenkaan katunut. Yhdyn täysin edellisten ylistykseen renesanssiajan taiteen ja arkkitehtuurin kiehtovuudesta ja loisteliaisuudesta. Vaikka arkkitehtuuri ja taide ovakin itsessään kauniita, kiinnostaa minua vielä enemmän niiden taustalla olevat ilmiöt ja tarinat, jotka antavat niille merkityksen. Ja mitä enemmän saan aiheesta tietää, sitä mielenkiintoisemmaksi se muuttuu, nälkä kasvaa syödessä. Mielestäni tuossa ajassa ja nykyajassa on varsin paljon yhteistä, ja ehkäpä tämä kurssi avaa näkökulmia historian lisäksi myös nykyaikaan.

Halusin myös päästä kokeilemaan englantiani käytännössä, kielipääni ei ole koskaan ollut hyvä, mutta ehkä käytännön harjoittelulla voisi oppia edes tuon yhden. Lisäksi matka Italiaan on ollut pitkäaikainen haaveeni, on ihanaa päästä tutustumaan Italialaiseen kulttuuriin, ihmisiin ja ruokaan. Ja onhan tämä kurssi siinä mielessä aika ainutlaatuinen että kerrankin päästään paikan päälle katselemaan ja ihmettelemään, kirjojen ja tietokoneen tuijottamisen sijaan.

1 kommentti:

Sakke kirjoitti...

Hyvä teksti, toivottavasti tästä tuli kasia parempi ilman sen suurempia selkkauksia!

t: sakari.tissola@gmail.com